appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Druktemakers

Hilda uit het dorp Oranje krijgt een eigen attractie!

zondag 11 oktober 2015, 04:08 uur

Staatssecretaris Dijkhoff was begin deze week in het dorpje Oranje om daar de komst van nog eens zevenhonderd asielzoekers naar het dorp te verdedigen.

Toen hij het dorp wilde verlaten probeerden bewoners hem tegen te houden. Onder die bewoners was Hilda. Toen zij voor de auto van de staatssecretaris weg werd geduwd, viel ze op de grond en brak ze haar arm. Maar toch houdt Hilda er iets moois aan over. Druktemaker Martijn Kardol maakte namelijk in zijn column bekend dat Hilda een attractie krijgt in een groot attractiepark.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1