appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

dr Kelder en Co

Even bellen met Joost Eerdmans

zaterdag 3 maart 2018, 13:07 uur

Joost Eerdmans, lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam, legt aan dr Kelder uit waarom hij een alliantie heeft gesloten met het Forum voor Democratie.

"Wij hebben dat gedaan omdat we niet vinden dat rechts elkaar de tent uit moet vechten, zoals dat met Geert Wilders wel gebeurt", zegt Eerdmans.

De lijsttrekker maakt zich weinig zorgen om de verbinding met een landelijke politieke partij. "Wij zijn een hele duidelijke partij voor Rotterdammers en hebben geen last van die verbinding. Iedereen in Rotterdam weet dat wij er zijn voor de stad."
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1