appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

dr Kelder en Co

Geen dr Kelder en Co wegens Olympische Spelen

zaterdag 3 februari 2018, 13:09 uur

Lieve luisteraars, hier een berichtje van uw presentator. Omdat u luistert naar wie welk rondje het hardst schaatst, is er de komende twee zaterdagen even géén dr Kelder en Co. 

Om u tóch van uw dosis radiotherapie te voorzien, verwijs ik u van harte door naar de Jortcast. In deze serie podcasts hoort u gesprekken uit de uitzending die door mij worden voorzien van commentaar. Zo kan ik de radiostilte alsnog een beetje verbreken.

U kunt uzelf hier abonneren op mijn podcasts, maar natuurlijk ook op Soundcloud, in iTunes en Stitcher. Ook kunt u mij in de tussentijd volgen op Facebook en Twitter.

Vanaf maandag 3 maart weer op de ether. Tot dan!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1