appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Zondag

Presentator: Wisselende presentatie

Luister terug

Dit is de Zondag: Amerika-special

zondag 8 november 2020

Dit is de Zondag staat in het teken van de uitslag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen. Aan tafel zitten Victor Pak, Amerika-deskundige van Elsevier Weekblad, Democratisch stemmer Mienke Zwemstra en Paul Verhagen. Hij is Amerika-specialist van het The Hague Centre for Security Studies.

Ook voormalig Tweede Kamerlid Mirjam Sterk praat mee vanuit Washington D.C. en presentator van de podcast God's President, Robin de Wever vertelt hoe de Trump-stemmers reageren op de uitslag.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1