appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Dit is de Nacht

Presentatoren

Foto van Sjors van Veen

Sjors van Veen

Via zijn studie Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool in Ede komt Sjors in aanraking met radio. Eerder had hij weleens bij lokale omroep Studio Alphen wat productiewerk gedaan, maar op school leerde hij echt het radiomaken kennen. Al snel ging hij aan de slag bij EdeFM en daar presenteerde hij zijn wekelijkse avondprogramma voor studenten.

Na verschillende stages bij de VPRO op NPO Radio 1, BNR Nieuwsradio en QMusic komt Sjors in zijn afstudeerfase terecht bij de EO als presentator van Dit is de Nacht op NPO Radio 1. Daarnaast werkt hij als redacteur voor de dagelijkse programma's Dit is de Dag en Langs de Lijn en Omstreken.

Sinds begin 2018 is Sjors ook onderdeel van de onlineredactie van NPO Radio 1.
Foto van Willem de Gelder

Willem de Gelder

Na een bachelor opleiding Politicologie, studeert Willem af in Journalistiek en Nieuwe Media aan de universiteit van Leiden. Ondertussen levert hij als freelance journalist bijdragen aan verschillende media en wordt hij gepubliceerd in bladen als Trouw, Volkskrant, Nederlands Dagblad, Leidsch Dagblad en The Post Online.

Via een stage bij BNR Nieuwsradio komt hij in aanraking met radio. In 2013 komt Willem terecht bij de EO, waar hij als redacteur werkt bij Dit is de Dag. In dit programma presenteert hij regelmatig zijn eigen rubriek De Dag van Willem. Daarnaast is hij presentator van het nachtprogramma Dit is de Nacht op NPO Radio 1.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1