appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Dit is de Nacht

Werk en privacy: Wat vertel je wel aan de werkgever en wat vertel je niet?

dinsdag 20 maart 2018, 02:00 uur


Werk en Privacy


Werk en privacy


Werk en ziekte… Veel mensen kunnen erover meepraten. Jewerkt vol plezier bij een werkgever en opeens krijg je te maken met problemenmet je gezondheid. Hoe ga je hier als werknemer mee om? Wat vertel je aan jewerkgever en wat vertel je niet?

Annemiek de Crom zat ook in deze situatie en is tot tweemaaltoe ontslagen vanwege een chronische aandoening. Met hart en ziel zet zij zichin voor mensen die ziek zijn geworden en problemen ondervinden bij het werk. Kittyvan der Kroon is loopbaan coach en geeft werkzoekenden met o.a. hersenbeschadigingenen autisme advies bij het vinden van een geschikte baan. Gerda de Jong is arbeidsjuristen zet zich in voor bemiddeling tussen werkgever en werknemer.  

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1