appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Dit is de Nacht

De prijs van Roem

dinsdag 23 januari 2018, 03:00 uur


Roem deel II


Roem deel I


Waanzinnige feestjes, een garderobe om U tegen te zeggen en een schare fans door wie je altijd aanbeden wordt; het is de stiekeme droom van velen: beroemd zijn.

De talentenshows lopen over van mensen die graag door willen breken met hun stem of dansmoves, en de reality-televisieshows zorgen ook voor een makkelijk opstapje naar de roem.

Maar, welke prijs betaal je daarvoor? Afgelopen weken werden we doodgegooid met berichten over bekende mensen die instorten en het leven als bekende Nederlander simpelweg niet meer aankunnen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1