appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Nacht

Klachten over ouderenzorg

dinsdag 8 april 2014, 02:00 uur

'Mijn bed is voor het laatst in januari verschoond'. Dat zei een van de luisteraars in een speciale nachtuitzending van Radio 1 over de ouderenzorg.

In de ouderenzorg klinken veel klachten over gedwongen verhuizingen in verzorgingshuizen, bleek vorige week. Eerder gaven de huisartsen signalen over slechte verzorging en isolement van ouderen die langer thuis moeten wonen. Veel bellers delen die zorgen en vertellen hun verhalen. Directeur Hadewych Cliteur van de koepelorganisatie voor ouderen CSO reageert op de bellers.


Ouderenzorg deel 2


Ouderenzorg deel 1


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1