appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Valt het allemaal wel mee met de opwarming van de aarde?

vrijdag 12 januari 2018

Een tweet van Forum voor Democratie leider Thierry Baudet van begin dit jaar zorgt vandaag de dag nog steeds voor de nodige reuring. In het bericht bagatelliseert Baudet de opwarming van de aarde en de mogelijke gevolgen. NOS-weerman Gerrit Hiemstra was het daar niet mee eens, waardoor hij nu een uitnodiging voor een debat heeft gekregen van Baudet. 

Dat debat komt er niet. Maar dat wil niet zeggen dat er niet over te praten valt. Bij Dit is de Dag debatteren klimaatjournalist Marcel Crok en Faiza Ouhlasen van Greenpeace wél over de opwarming van de aarde.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1