appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

'Help kunstenaars de coronacrisis door met een fiscale regeling'

maandag 27 april 2020

Kunstenaars in ons land luiden de noodklok, omdat ze zich zorgen maken over hun voortbestaan. Ze slaken in NRC Handelsblad nu een noodkreet. Niet om hun hand op te houden, maar om hun kunstwerken fiscaal aantrekkelijker te maken. Gaat dat werken?

Een gesprek hierover met een van de initiatiefnemers van de oproep, cabaretier Erik van Muiswinkel, en met hoogleraar culturele economie aan de Erasmus Universiteit, Arjo Klamer.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1