appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Stuurt Turkije terecht de IS-strijders terug?

vrijdag 8 november 2019, 18:30 uur

Turkije maakte bekend dat het maandag begint met het terugsturen van IS-strijders naar het land van herkomst. Volgens minister Blok zullen de mensen die door Turkije worden teruggestuurd aangehouden worden op Schiphol.

Turkije zegt met deze actie: het is niet ons probleem. Is dat terecht? Daarover een gesprek met strafrechtadvocaat Andre Seebregts en met journalist en schrijver van drie boeken over ISIS, Judit Neurink. Welkom beiden!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1