appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Moet het songfestival naar Rotterdam of Maastricht?

vrijdag 19 juli 2019, 18:40 uur

Het duurt nog even, maar over niet al te lange tijd weten we of het Eurovision Songfestival in Rotterdam, of in Maastricht gehouden wordt! Beide steden zijn bezocht door een delegatie van het festival, en nu is het wachten op de ontknoping. 

Voor welke stad moeten we nu gaan? Daarover een gesprek tussen Rotterdammers Elene Walgenbach van D66 en Dave von Raven van De Kik, en Maastrichtenaren Luc Dabekaussen, mede-initatiefnemer van de petitie Eurovisie Songfestival 2020 Maastricht, en zanger en acteur Jon van Eerd.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1