appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Paul Cliteur: mentor van Baudet

maandag 15 juli 2019, 18:30 uur

Rechtsfilosoof Paul Cliteur werd onverwacht de fractievoorzitter voor Forum voor Democratie in de Eerste Kamer nadat beoogd kandidaat Henk Otten een stap terug moest doen. Tijs van de Brink blikt terug en kijkt vooruit met de man die wordt gezien als de mentor van Thierry Baudet.

Want, wat verklaart het succes van Forum voor Democratie en wat staat ons nog te wachten? Waarom stapte hij over van de milieuvriendelijke Partij voor de Dieren naar het veel kritischer Forum voor Democratie? En is hij cultuurchristen of atheïst?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1