appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Debatprijs van de maand februari 2019

dinsdag 26 februari 2019

Het Nederlands Debat Instituut reikt vanaf januari 2019 de Debatprijs van de Maand uit in het NPO Radio1-programma Dit is de Dag. Wie heeft de meeste impact gehad in het maatschappelijke debat?

De jury van deze nieuwe maandelijkse prijs hanteert een aantal vaste criteria: impact, een helder uitgelegd standpunt en interesse in de tegenstander.

De genomineerden van februari 2019 zijn: historicus en publicist Rutger Bregman, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad Hans Nijenhuis en Joram van Klaveren (hij bekeerde zich tot de islam). Debat-expert Roderik van Grieken en commentator Sjirk Kuijper bespreken de kanshebbers en de uiteindelijke winnaar!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1