appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Bram Bakker

Dit is de Dag

Moet de kerk meelopen in de klimaatmars?

maandag 25 februari 2019, 18:30 uur

Op 10 maart loopt Amsterdam vol met mensen die gaan meelopen met de klimaatmars. Al meer dan 50 organisaties hebben zich bij de klimaatmars aangesloten en sinds een paar dagen ook de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Maar is het wel de taak van de kerk om voorop te lopen in de klimaatmars?

Een gesprek met PKN-dominee in Nieuwkoop, Henk-Jan Prosman en Embert Messelink, directeur van de christelijke natuurbeweging A Rocha.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1