appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Geen verbod op kiloknallers in de super

donderdag 10 januari 2019, 18:30 uur

Minister Carola Schouten laat weten dat de kiloknaller kan blijven bestaan. Vlees voor stuntprijzen vindt ze niet goed, maar supermarkten mogen zelf bepalen welke producten in de aanbieding komen. De minister gaf hiermee antwoord op Kamervragen van D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, naar aanleiding van een onderzoek van Wakker Dier waaruit bleek dat Nederlandse supermarkten fors meer zijn gaan stunten met goedkoop vlees.

Een discussie met Anne Hilhorst, vicevoorzitter van Wakker Dier, en met Marc Jansen, directeur van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1