appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Dit is de Dag

Steeds meer uit eten en afhaal, is dat erg?

woensdag 12 december 2018, 18:30 uur

Dit is de dag waarop directeur Wouter Kolk van Albert Heijn aankondigt dat de supermarktketen in de toekomst ook gaat koken voor de klant. In sommige vestigingen kun je in de toekomst een warme maaltijd kopen en opeten. Ook wil Albert Heijn maaltijden gaan bezorgen via partijen als Deliveroo en Thuisbezorgd.

De plannen van de supermarkt passen in een trend van steeds meer - vooral jonge - mensen die buiten de deur eten, afhalen of laten bezorgen.

Een gesprek met Inga Blokker, die namens The Food Research Company de voedselsector onderzoekt, met kok Karin Luiten en met Anne Tonen, die nauwelijks nog zelf kookt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1