appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Debatprijs van de Maand: Thierry Baudet, Klaas Dijkhoff en Rob Jetten

donderdag 28 maart 2019

Het Nederlands Debat Instituut reikt vanaf januari 2019 de Debatprijs van de Maand uit in het NPO Radio1-programma Dit is de Dag. Wie heeft de meeste impact gehad in het maatschappelijke debat?

De jury van deze nieuwe maandelijkse prijs hanteert een aantal vaste criteria: impact, een helder uitgelegd standpunt en interesse in de tegenstander.

De genomineerden van maart 2019 zijn: Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet, VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, en D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Debat-expert Roderik van Grieken en commentator Sjirk Kuijper bespreken de kanshebbers en de uiteindelijke winnaar!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1