appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Moet een arts zich houden aan het medisch protocol?

vrijdag 26 oktober 2018

In de de documentaire 'Protocol van mijn vader' volgt filmmaakster Melliena Kasyanenko haar vader nadat hij een herseninfarct kreeg. Niet onbelangrijk: haar vader was er nooit meer bovenop gekomen als neuroloog Jan Bonte niet had besloten om hem, buiten het protocol om, te opereren.

Margje Fikse gaat in gesprek met neuroloog Jan Bonte en met chirurg Huib Cense. Cense is ook actief bezig met richtlijnen en protocollen namens de Federatie Medisch Specialisten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1