appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Zijn excuses Dotan goed genoeg voor tweede kans?

dinsdag 17 april 2018, 18:31 uur

Hoe geloofwaardig is Dotan nog nadat bekend werd dat hij een trollenleger van 140 nepprofielen heeft gebruikt om de beeldvorming naar zijn hand te zetten? De zanger heeft nu zelf de eerste stap genomen om excuses aan te bieden. Is dat genoeg of is de carrière van Dotan over en uit? 

Een gesprek in Dit is de Dag met reputatiedeskundige Paul Stamsnijder, coach van artiesten als het gaat om hun reputatiemanagement Bart Maussen en met Mister Top 40 en Radio-DJ Erik de Zwart. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1