appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

De peiling van Tijs: live vanuit Tilburg met het CDA!

maandag 12 maart 2018, 18:30 uur

Van 12 tot en met 16 maart mogen Haagse en lokale politici in debat met het publiek! Dit is de Dag presenteert dan elke werkdag van 18:30-19:30u op locatie 'De Peiling van Tijs'.

Vanavond komen we live uit Tilburg, met CDA-leider Sybrand Buma, Minister Grapperhaus en lokale lijsttrekker Erik de Ridder. Thema's als veiligheid, het standbeeld van Peerke Donders, maar ook regulering van wietteelt komt aan bod.

We zijn de hele week nog op locatie door het land heen. Kijk hier waar we precies zijn.De peiling van Tijs: live vanuit Tilburg met het CDA! (19.00 - 19.30u)


De peiling van Tijs: live vanuit Tilburg met het CDA! (18.30 - 19.00u)


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1