appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Dit is de Dag

Is het einde van Team Sky nabij?

dinsdag 6 maart 2018, 18:31 uur

Oud-Tourwinnaar Bradley Wiggins heeft hard uithaalt naar zijn criticasters in een BBC interview. Volgens Wiggins kun je nog beter een moord hebben gepleegd, dan van dopinggebruik beticht worden. Ook de huidige kopman van Team Sky, Froome, ligt vanwege een soortgelijk vergrijp onder vuur. Hij start morgen in de Tirreno Adriatico, tegen advies van de UCI baas in. 

Is het een storm in een glas water, of is Team Sky te ver gegaan en is het eind nabij voor de ploeg? Een gesprek hierover met wielerjournalist van het Algemeen Dagblad, Thijs Zonneveld, met Herman Ram van de Nederlandse Dopingautoriteit en met journalist Bert Wagendorp.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1