appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Dit is de Dag

'Laag salaris werknemers is ongunstig voor consumptie'

vrijdag 9 februari 2018, 18:30 uur

didd 9 feb 2018 ml vos WE VERDIENEN TE WEINIG

Werknemers en zzp-ers moeten meer salaris eisen. Dat stelt commentator Mei Li Vos in Dit is de Dag. Vos vindt dat mensen hier in vergelijking met andere landen te weinig verdienen. 'Dat is ongunstg voor de consumptie en de groei'.

Begin deze week was er ophef over het programma Watverdienje. Dat ging niet over de 13 cent per woord die een freelance journalist verdiende. Voor ongeveer 5 uur werk kreeh hij 57 euro, en daar moeten reis- en telefoonkostenen belasting nog af.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1