appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Dit is de Dag

'Bitcoin kan maar beter snel crashen'

maandag 4 december 2017, 18:33 uur

De bitcoin kan maar beter snel crashen, voordat de cryptomunt de economie ontwricht. Dat zegt Sandra Phlippen, chef economie van het Algemeen Dagblad. Zij roept mensen op om hun bitcoins te verkopen.

Onzin, vindt trendwatcher Vincent Everts. De bitcoin is de toekomst, en bijt de economie helemaal niet. De munt biedt juist een goed alternatief. Everts wijst erop dat juist de banken en de euro een ontwrichtende rol hebben gespeeld.


Lees meer over:
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1