appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Heeft die klimaattop wel zin?

maandag 2 december 2019

Dit is de dag waarop de 25ste klimaattop is begonnen in Madrid. In de Spaanse hoofdstad worden de afspraken van het Parijsakkoord verder uitgewerkt. Duizenden mensen gaan dagen praten om klimaatverandering tegen te gaan. Maar heeft zo'n klimaattop wel zin? En moet Europa het voortouw nemen in de strijd tegen klimaatverandering?

Een gesprek met Heleen de Coninck, internationaal energie- en klimaatbeleidonderzoeker en met Remco de Boer, energieonderzoeker en maker van de podcast STUDIO ENERGIE.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1