appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Moeten we verplicht vaccineren tegen de mazelen?

dinsdag 14 mei 2019

In Nederland moeten we verplicht inenten tegen mazelen, als het aan Marc Dullaert ligt. De voorzitter van kinderrechtenorganisatie KidsRights noemt het onontkoombaar en wil door een verplichting de vaccinatiegraad omhoog krijgen. Is dit inderdaad de weg die we in moeten slaan of niet? 

In Dit is de Dag een gesprek met universitair hoofddocent rechtsfilosofie Roland Pierik, GroenLinks Tweede Kamerlid Wim-Jan Renkema en hoogleraar wetenschapscommunicatie Hedwig te Molder. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1