appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Monasch: 'Ik ga winnen'

maandag 17 oktober 2016, 18:30 uur

PvdA-kandidaat voor het lijsttrekkerschap, Jacques Monasch is er zeker van. ‘Het verhaal dat ik heb, spreekt een grote groep mensen aan en is inhoudelijk beter. Ik ga dus winnen,’ zo zei hij bij Dit is de Dag.

Als Monasch lijstrekker wordt, mag de kiezer erop vertrouwen dat hij een van de twee goede PvdA-burgemeesters gaat vragen voor een premierschap. Van der Laan gaf eerder echter al aan burgemeester te willen blijven. ‘Ik heb een gesprek met hem en Aboutaleb gehad. Van der Laan wil niet, dus dan weet u wie bij bellen voor een premierschap.’ Over zijn gesprek met de Rotterdamse burgemeester wil hij overigens niets meer zeggen.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1