appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

Dit is de Dag

Presentator: Margje Fikse

Luister terug

Bezorgbusjes bezorgen burgers overlast

maandag 9 december 2019

Veilig Verkeer Nederland luidt de noodklok vanwege steeds vaker overlastgevende pakketbezorgers. 1250 meldingen kwamen er al bij hun binnen dit jaar, van scheurende tot fout parkerende chauffeurs. Wat kunnen we hier nou aan doen? En in hoeverre zijn de consumenten hier schuldig aan die de pakketjes bestellen?

In Dit is de Dag gaan hierover in gesprek: Walther Ploos van Amstel, Lector City Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam, met Guido Frankfurther van MKB Nederland en met Margreeth Pape van Thuiswinkel.org.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1