appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink, Margje Fikse

Luister terug

'Voer de gokwet snel in'

vrijdag 31 maart 2017

Uit onderzoek van de Kansspelautoriteit is gebleken dat steeds meer jongeren die online gamen gokverslaafd raken. Liefst een derde van alle gamers maakt de stap naar online gokken om echt geld. Des te meer reden om de gokwet, die nu in de Eerste Kamer ligt, snel in te voeren. Dat zegt directeur Marja Appelman van de Kansspelautoriteit.

Andre Postema, senator voor de Partij van de Arbeid in de Eerste Kamer, die die Gokwet mede moet beoordelen stelde dat de Kansspelautoriteit nu al harder de bestaande regels voor het gokken moet handhaven. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1