appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Loonkloof-debat bij ons eerste salarisstrookje in 2016

donderdag 21 januari 2016, 18:30 uur

Deze week krijgen alle mensen met een baan hun eerste loonstrookje van 2016. Leidinggevenden zullen zien dat ze er flink op vooruit gaan, terwijl een doorsnee werknemer slechts een geringe salarisgroei doormaakt.

De vakbonden waarschuwen voor een groeiende loonkloof op werkvloer. In Dit is de Dag een debat hierover tussen ondernemer Julius Kousbroek (directeur van een payroll-bedrijf en voorman van Jong Management) en FNV-bestuurder Mariëtte Patijn.


Foto: ANP

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1