appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Mirjam Sterk: 'Bijbel is net zo shockerend als Koran'

maandag 7 december 2015, 18:07 uur

Het filmpje 'The Holy Quran Experiment' waarin shockerende bijbelteksten worden gepresenteerd alsof ze in de Koran staan, ging afgelopen weekend viral. In drie dagen is het al 2,5 miljoen keer bekeken.


'De Bijbel is inderdaad net zo shockerend als de Koran,' reageert commentator Mirjam Sterk. 'Maar christenen gaan wel wat anders met die teksten om. De seculiere zeef is er overheen gegaan, en het zou goed zijn als dit ook met de Koran zou gebeuren'.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1