appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

ChristenUnie: 'Eigen groente en fruit eerst'

maandag 29 oktober 2018

Dit is de dag waarop de ChristenUnie pleit voor ‘eigen groente en fruit eerst’. Versproducten die in Nederland zijn geproduceerd – zoals groente, fruit en zuivel – moeten met voorrang worden aangeboden in de supermarkt. Nu wordt veel voedsel nog geïmporteerd uit het buitenland, omdat dat goedkoper is.

Een gesprek met ChristenUnie-kamerlid Carla Dik-Faber, Richard Schouten van GroentenFruit Huis en directeur van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel Marc Jansen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1