appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

'Aanpassing dienstregeling NS mede oorzaak record-file'

dinsdag 22 januari 2019

Dinsdag moest sterk rekening gehouden worden met het winterweer. Er werd gewaarschuwd voor een drukke spits vanwege de sneeuw, en de NS besloot zelfs de dienstregeling uit voorzorg aan te passen. Is het goed dat ze dat doen of is het overtrokken?

Een debat in Dit is de Dag met Rikus Spithorst, voorzitter van Maatschappij Voor Beter OV. En Karst Geurs, hoogleraar Verkeer en Vervoer Planning aan de Universiteit Twente. Spithorst vindt dat de NS mede verantwoordelijk is voor het record aantal van 2287 filekilometers.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1