appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Is de sollicitatiebrief achterhaald?

donderdag 10 januari 2019

Steeds meer bedrijven werken met videosolliciteren. Geen ouderwetse motivatiebedrijf met een CV meer, maar om een baan te vinden moet je een video opnemen en laten zien waarom jij geschikt zou zijn voor de functie, zo schrijft NRC vanochtend.

Een gesprek met Walter Hueber, de CEO van het bedrijf Cammio, die groot voorstander is van videosolliciteren en met Jos Akkermans, universitair hoofddocent Duurzame Loopbanen aan de VU. Hij heeft wat bedenkingen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1