appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

VVD schrapt klimaatzin uit programma

woensdag 1 maart 2017

De VVD heeft op aandringen van partijlid Gert-Jaap van Ulzen bij een congres afgelopen jaar een zin over de effecten van klimaatverandering heeft geschrapt, zo kwam vandaag naar buiten.

Volgens Van Ulzen blijkt uit internationaal onderzoek dat nog helemaal niet is aangetoond dat de opwarming van de aarde een menselijke oorzaak heeft. 'Onzin', reageert weerman Reinier van den Berg. In Dit is de Dag gaan de twee met elkaar in debat.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1