appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

Vier manieren waarop u een betaalbare woning kunt krijgen

dinsdag 3 juli 2018

Al maanden kampen jonge starters en doorstromers met het vinden van een betaalbare woning. Ze verdienen vaak net te veel om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning, maar te weinig om een huis te huren in de vrije sector. Welke maatregelen moeten er genomen worden om deze groep aan een huis te helpen?

We praten hierover met CDA-Kamerlid Erik Ronnes, Marnix Norder, bestuursvoorzitter bij de vereniging van woningcorporaties AEDES en Peter Boelhouwer, hoogleraar Woningmarkt bij de TU Delft.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1