appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Dag

Presentator: Tijs van den Brink

Luister terug

'Bitcoin kan maar beter snel crashen'

maandag 4 december 2017

De bitcoin kan maar beter snel crashen, voordat de cryptomunt de economie ontwricht. Dat zegt Sandra Phlippen, chef economie van het Algemeen Dagblad. Zij roept mensen op om hun bitcoins te verkopen.

Onzin, vindt trendwatcher Vincent Everts. De bitcoin is de toekomst, en bijt de economie helemaal niet. De munt biedt juist een goed alternatief. Everts wijst erop dat juist de banken en de euro een ontwrichtende rol hebben gespeeld.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1