appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Dieper in de nacht

Renze Klamer ontvangt op iedere zaterdagnacht in juni een prominente gast in theater Aan de Slinger in zijn woonplaats Houten. Terwijl het decor wordt afgebroken en de laatste theaterbezoekers huiswaarts keren, nestelen Renze en zijn gast zich in de verlaten foyer of theaterzaal. En des te dieper in de nacht, des te diepgaander het gesprek.

Podcast afleveringen

Martijn Koning (1 september 2019)

zondag 1 september 2019, 00:00 uur

Cabaretier Martijn Koning is te gast in het verlaten theater. Er wordt gelachen. Veel gelachen. Maar tussendoor mag Renze ook wat vragen stellen.

Özcan Akyol (25 augustus 2019)

zondag 25 augustus 2019, 00:00 uur

Renze Klamer ontvangt, bij afwezigheid van Eus, op iedere zaterdagnacht in een prominente gast in theater Aan de Slinger in zijn woonplaats Houten. En deze keer is Özcan Akyol zelf te gast!

Erik van Muiswinkel (18 augustus 2019)

zondag 18 augustus 2019, 00:00 uur

Deze week zit Renze niet in Houten, maar op festival Lowlands! Met uitzicht op het leegstromende Alpha-terrein, waar straks de veegwagens zullen binnentreden, spreekt hij met cabaretier Erik van Muiswinkel. Ze hebben het over het festival, Eriks vader, sinterklaas en over Eriks andere hobby: Twitteractivisme.

Vakantie

vrijdag 9 augustus 2019, 11:13 uur

Van 17 augustus tot en met 8 september is Eus op vakantie. Maar er staat een goede vervanger voor hem klaar!

Guido Weijers (30 juni 2019)

zondag 30 juni 2019, 00:00 uur

Cabaretier Guido Weijers is bij Renze te gast in het theater. Ze hebben het over Guido's imagoprobleem. Ook vertelt hij uitvoerig over geld en over wat hij deed met zijn eerste miljoen. Renze en Guido sluiten ook nog een weddenschap af, met een wel heel kostbare inzet.

Arie Slob (23 juni 2019)

zondag 23 juni 2019, 00:00 uur

Renze gaat in gesprek met Arie Slob. Arie woont in Zwolle, is een groot natuurliefhebber en hij tuurt in zijn vrije tijd graag over de IJssel. Daarnaast is hij minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media. Vorige week verstuurde hij een brief over de toekomstplannen van de NPO. En daar wil Renze het wel even met hem over hebben.

Vincent Bijlo (16 juni 2019)

zondag 16 juni 2019, 00:00 uur

Cabaretier en radiocolumnist Vincent Bijlo wijdde twee weken geleden een column aan Dieper in de nacht. Hij schreef dat hij langzaam indommelde. En wat doe je als je de aandacht van 's lands beste radiocriticus vast wil houden? Precies. Je nodigt hem zelf uit.

Emile Roemer (9 juni 2019)

zondag 9 juni 2019, 00:00 uur

Voormalig SP-leider Emile Roemer maakt zijn opwachting in het verlaten theater in Houten. Er is genoeg te bespreken. Hoe kijkt hij aan tegen de teloorgang van zijn geliefde partij? Hoe lekker is het om weg te zijn uit Den Haag? En is hij bereid om te verhuizen als hij burgemeester van Heerlen zou willen worden?

Fidan Ekiz (2 juni 2019)

zondag 2 juni 2019, 00:00 uur

In de allereerste aflevering van Dieper in de nacht ontvangt Renze journalist en documentairemaker Fidan Ekiz. Maar als het middernacht is, is er nog geen spoor van Fidan! Zou ze op tijd komen?

Trailer

vrijdag 31 mei 2019, 17:10 uur

Renze Klamer ontvangt op iedere zaterdagnacht in juni een prominente gast in theater Aan de Slinger in zijn woonplaats Houten. Terwijl het decor wordt afgebroken en de laatste theaterbezoekers huiswaarts keren, nestelen Renze en zijn gast zich in de verlaten foyer of theaterzaal. En des te dieper in de nacht, des te diepgaander het gesprek.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1