appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Taalstaat

Luister terug

Nieuwe rubriek: Het zijn uw woorden

zaterdag 18 maart 2017

Een nieuwe rubriek en daarin is het woord aan u. Wat wilt u kwijt over de actualiteit? U wordt uitgenodigd om uw kijk op een gebeurtenis van de week die komen gaat onder woorden te brengen. Uiteraard letten we vooral op de manier waarop uw verhaal opschrijft en welke woorden u gebruikt.

Het Zijn Uw Woorden, mail naar taalstaat@kro-ncrv.nl. Iedere week zoeken we de mooist geschreven bijdrage uit en nodigen wij u vervolgens uit om naar de studio te komen om uw eigen verhaal voor te lezen. Bovendien plaatsen we uw naam op de Het Zijn Uw Woorden-Wand op Facebook: onze eigen wall of fame. Om uit te leggen wat de bedoeling precies is geeft de redactie van De taalstaat een voorzet.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1