appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Taalstaat

De Beste Leraar Nederlands van 2015- Bekendmaking De Genomineerden

zaterdag 2 mei 2015, 11:36 uur

k ben blij dat ik niet in de jury heb gezeten voor de Beste Leraar Nederlands van 2015. Ik had niet kunnen kiezen. Bij geen van de 12 kandidaten dacht ik: nou die maar niet. Integendeel, net als het vorige jaar , ben ik onder de indruk geraakt van de liefde waarmee over het vak van leraar Nederlands is gesproken.
Twaalf kandidaten hebben de afgelopen weken ons toegelaten in hun klaslokaal, ons de kans gegeven een indruk te krijgen van hun manier van lesgeven.
We hebben er van genoten en vooral veel van opgestoken.
Maar het is een competitie , er kan er maar één de beste zijn...en wie dat is gaat u , luisteraar van Radio 1 bepalen , maar u krijgt daarbij hulp van de jury. Die hebben een voorselectie gemaakt, drie leraren genomineerd waarop u dan via de site van onzetaal.nl kunt stemmen.
De kandidaten zitten nu bij hun telefoon......ze weten nog van niets....onherroepelijk zullen we er 9 moeten teleurstellen....
De juryleden zijn hier:
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1