appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Anita Witzier en Laurens ten Dam op De Perstribune van MAX

zondag 3 november 2019, 12:10 uur

Zondag 3 november 2019 zijn televisiepresentatrice Anita Witzier en oud-wielrenner Laurens ten Dam te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Anita Witzier is al enkele decennia een vaste waarde op de Nederlandse tv. Sinds een paar weken ze weer te zien in De Reünie, het programma waarin oude bekenden elkaar na lange tijd ontmoeten. Verder was Witzier zaterdag op tv met Voor wie steek jij een kaarsje op?, het jaarlijkse KRO-NCRV-programma waarbij op Allerzielen met persoonlijke verhalen de doden worden herdacht.

Laurens ten Dam nam enkele weken terug, na 16 jaar, afscheid van het professionele wielerpeloton. Hij werd negende in de Tour de France van 2014 en stond aan de zijde van Tom Dumoulin toen deze in 2017 de Giro won. Ten Dam gaat zich nu toeleggen op het leven ná de koers, dat onder meer zal bestaan uit het organiseren van fietsevenementen en het maken van wielerpodcasts.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden, met in de rubriek 'De Media Archieven' onder meer aandacht voor 'rip-offs', tv-programma's die voortborduren op succesvolle formats.

Presentatie: Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1