appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Merel Westrik op De Perstribune van MAX

zondag 1 maart 2020

Zondag 1 maart 2020 is televisiepresentator Merel Westrik te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Merel Westrik begint komende woensdag aan een nieuw seizoen van Ladies Night, de wekelijkse talkshow voor vrouwen op NET5. Ze bespreekt daarin de gebeurtenissen van de week met vaste gasten als Linda de Mol, Olcay Gulsen en Roxeanne Hazes. In het verleden was Westrik onder meer presentator van het RTL-nieuws en van WNL's Goedemorgen Nederland.

In De Perstribune signaleert Ron Vergouwen de opvallende radio- en televisiefragmenten van de afgelopen week. 

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1