appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Kefah Allush en Céline van Gerner op De Perstribune van MAX

zondag 20 oktober 2019, 12:14 uur

Zondag 20 oktober 2019 zijn programmamaker Kefah Allush en oud-turnster Céline van Gerner te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Programmamaker Kefah Allush werd afgelopen week onderscheiden met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview van het jaar. Hij kreeg de prijs voor zijn interview met oud-bevelhebber Peter van Uhm in het EO-programma De Kist. Allush is al jarenlang de interviewer in De Kist.

Céline van Gerner stopte eerder dit jaar, na aanhoudend blessureleed, met turnen. Bij het afgelopen WK trad De nu 24-jarige Van Gerner op als analist bij de NOS. Als actief turnster won ze onder meer vier wereldbekerwedstrijden. Ze nam twee keer deel aan de Olympische Spelen.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met in de rubriek 'De Media Archieven' onder meer aandacht voor 'de dood op televisie'.

Presentatie: Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1