appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

De Perstribune

Rob van Someren en Richard Krajicek op De Perstribune van MAX

zondag 2 februari 2020, 12:00 uur

Zondag 2 februari 2020 zijn Radio 10-dj Rob van Someren en oud-tenisser Richard Krajicek te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Rob van Someren, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de populairste dj's van Nederland. Iedere werkdag is hij tijdens de avondspits op Radio 10 te horen met zijn programma Somertijd. Het programma werd dit jaar voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Gouden Radioring.

Richard Krajicek, de sportgast in het tweede uur, is druk met de laatste voorbereidingen van het ABN Amro Tennistoernooi in Rotterdam, het proftoernooi dat dit jaar voor de 48ste keer wordt gespeeld. Sinds 2004 is Krajicek directeur van het toernooi dat hij zelf in 1995 op zijn naam schreef.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. 

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1