appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Tatum Dagelet en Hugo Haak op De Perstribune van MAX

zondag 19 januari 2020

Zondag 19 januari 2020 zijn programmamaker Tatum Dagelet en 'coach van het jaar 2019' Hugo Haak te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Tatum Dagelet, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is terug op tv met een nieuwe serie Van vader naar moeder. Daarin praat ze met kinderen over de gevolgen van een echtscheiding. Dagelet is zelf ervaringsdeskundige: ze is kind van gescheiden ouders en is zelf gescheiden. Tatum Dagelet brak door als actrice  in onder meer Amsterdamned. Daarna was ze onder meer als programmamaker te zien in het tv-programma Brutale Meiden.

Hugo Haak, de sportgast in het tweede uur, is de bondscoach van de Nederlandse baanwielrenners. Bij de Spelen in Tokio, later dit jaar, hoopt hij met zijn sprintploeg meerdere medailles binnen te halen. De pas 28-jarige Haak was tot voor kort zelf baansprinter, maar hij moest stoppen vanwege fysieke problemen. Haak legde zich toe op coaching en met succes: vorig jaar werd hij verkozen tot 'coach van het jaar'.

In De Perstribune signaleert mediajournalist Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor persoonlijke verhalen van kinderen.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1