appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend

De Perstribune

Piet Schrijvers: De Beer is getroffen door Alzheimer

zondag 22 september 2019, 13:04 uur

Piet Schrijvers is oud-doelman van onder meer FC Twente, Ajax, PEC Zwollen en het Nederlands Elftal. Ook staat hij bekend als de voetballer met de meeste bijnamen: de Beer van de Meer, de Bolle van Zwolle, de Kolos van Oss... Over de nu 72-jarige Schrijvers is deze week een biografie verschenen, door journalist Yoeri van den Busken. Daarin ook aandacht voor het noodlot dat hem trof: Schrijvers lijdt aan de Ziekte van Alzheimer. 

In deze uitzending van de Perstribune is Piet Schrijvers te gast, samen met zijn biograaf Yoeri van den Busken. Ook de zoon en kleindochter van Schrijvers schuiven aan.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1