appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Wendy van Dijk en Noël van 't End op de Perstribune van MAX

zondag 8 september 2019, 12:01 uur

Zondag 8 september 2019 zijn presentator Wendy van Dijk en judoka Noël van 't End te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Wendy van Dijk maakte dit seizoen de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6, de zender waarvoor ze al eerder werkte en succesvolle programma's maakte als Hart in Actie. Zondag maakt ze haar rentree met het nieuwe dans- en datingprogramma Flirty Dancing. Het is voor Van Dijk een nieuw begin na een lastige periode, waarin alles wat ze deed onder een vergrootglas kwam te liggen.

Noël van 't End is de kersverse wereldkampioen judo in de categorie onder de negentig kilogram. Op heilige grond in Japan - de plek waar Anton Geesink in 1964 de olympische titel pakte - werd Van 't End de eerste Nederlandse wereldkampioen in tien jaar. Nu wil hij in de zelfde hal volgend jaar Olympisch kampioen worden,

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.


Noël van 't End op de Perstribune


Wendy van Dijk op De Perstribune


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1