appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Gallyon van Vessem en Tim de Cler op de Perstribune van MAX

zondag 27 oktober 2019, 12:14 uur

Zondag 27 oktober 2019 zijn oud-SBS-presentatrice Gallyon van Vessem en oud-voetbalinternational Tim de Cler te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Gallyon van Vessem was jarenlang één van de vaste gezichten van Hart van Nederland op SBS6. Ze was er al bij toen het nieuwsprogramma in 1995 begon. Deze week nam ze noodgedwongen afscheid. SBS6 heeft laten weten dat Hart van Nederland nu 'een nieuwe fase' in gaat, met andere inhoud, decor en presentatoren.

Tim de Cler is te gast vanwege de eredivisietopper tussen Ajax en Feyenoord, komende zondag. De Cler speelde de Klassieker zelf twaalf keer: vijf keer in het shirt van Ajax en zeven keer in het shirt van Feyenoord. Behalve voor Ajax en Feyenoord, speelde De Cler voor AZ en voor AEK Larnaca op Cyprus. De vleugelverdediger kwam 17 keer uit voor het Nederlands elftal.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden, met in de rubriek 'De Media Archieven' onder meer aandacht voor de geschiedenis van Hart van Nederland.

Presentatie: Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1