appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Natasja Froger en Carien Kleibeuker op De Perstribune

zondag 5 januari 2020

Zondag 5 januari 2020 zijn televisiepresentatrice Natasja Froger en schaatster Carien Kleibeuker te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Natasja Froger, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is één van de nieuwe presentatoren van Five Days Inside. Froger draaide voor het met de Gouden TelevizierRing onderscheiden RTL-programma vijf dagen mee in een kliniek met Huntington-patiënten. Later dit jaar is ze, samen met haar man René en de rest van het gezin Froger, te zien in het 'wensenprogramma' Lieve Frogers.

Carien Kleibeuker, de sportgast in het tweede uur, schaatste vorige week haar laatste wedstrijd op de lange baan. Bij het NK Afstanden werd ze vijfde op de vijf kilometer. De nu 41-jarige Kleibeuker richt ze nu op een maatschappelijke carrière en gaat als schaatser verder op recreatief niveau. Hoogtepunt beleefde Kleibeuker op de Spelen van Sotsji (2014), waar ze brons pakte op de vijf kilometer.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de geschiedenis van de reallifesoap.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1