appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Perstribune

Mediacircus: 2 award-feestjes rond podcasts

zondag 2 september 2018, 12:21 uur

Internetondernemer en radio-dj Adam Curry was 1 van de mensen die 15 jaar geleden het fenomeen "podcast" al omarmde. Toch kwam deze nieuwe manier van audio beluisteren (op een tijd wanneer het je zelf uitkomt) maar niet van de grond. Tot dit jaar: nu lijkt het eindelijk aan te slaan. Nederlandse podcasts poppen als paddestoelen uit grond.


Aankomende week worden er maar liefst 2 Nederlandse award-feestjes georganiseerd om de Nederlandse podcast-makers in het zonnetje te zetten. Morgen viert BNR het feestje van de "Dutch Radio Awards" en de verenigde Online Radiostations/Spreekbuis hebben voor dinsdag de "Online Radio Awards" bedacht.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1